Torsdag

Idag har jag vrit i skolan och nu är jag med den här tjejen.. Den mista på bilden...
Vi ska iväg vid fyra och sälja majblommor i sala...

Det var tråkigt i skolan idag igen.. Vi hade bråk för typ 10000000000000000 gången....

Tisdag

Idag har jag varit i skolan, tråkigt -.-' . Vi hade nationella prov i engelska som jag faktist inte har en aning om det gick bra eller dåligt.. 
Jag gick hem och så vart det TV...

Jag har inte laggt upp så mkt på sistonde men ska försöka bli bättre...  Jag sitter intemlika ofta vid datorn längre, jag brukar vara med kompisar, sitta nere i skogen m.m.  så jag hinner inte..

Aja Här Kommer Några Vårbilder!<3
Påskafton

Idag är det påskafton och jag har fått tre ägg.. Ett av farmor, ett av mormor och ett av "påskharen".
Det är konstigt för jag är inte godis sugen som jag brukar vara..
Hoppas alla ni får en härlig påskafton med kanske godis och god mat! :)

Min Lördag!                                                                                  


Idag har jag varit ute nästan hela dagen och cyklat lite på enhjulingen..
Jag gick inte upp förren vid halv 10 ungefär..
Jag gick upp och åt frukost och sen fick vi gå på ägg jakt.. Jag hittade mitt efter ca 30 sekunder -.-
Efter att vi hade letat ägg så cyklade jag på enhjulingen och sen la jag mig i solen.. Efter ett tag i solen blev det varmt så jag hoppade på studsmattan istället...
Nu sitter jag här vid datan och har rätt så tråkigt...
Ska väl hitta på något nu.

Glad Påsk!                                                                               

Mublering

Jag har mublerat om i rummet nu i två dagar och det har blivit jätte fint. Pappa har hjälpt mig med att flytta sängen och dom andra tunga sakerna. Senare ska jag måla om taket och förhoppningsvis väggarna. Både jag och pappa tycker att det blev bra och nu kan jag äntligen sitta i soffan och kolla på tv utan att få ont i nacken.
Det fanns en negativ sak med att jag har flyttat sängen och det är att jag är en gosedjursmänniska och nu när vi har flyttat sängen så fick jag inte plats med alla i sängen så jag fick ta några och lägga ner i förrådet :S.
När vi var klara så satte sig pappa i soffan och sa: Nu kan du få bli tånoring. För jag skulle sitta i soffan och glo på tv hela dagarna. -.-'
Jag blev helt klart nöjd med ommubleringen och nu har det blivit städat överallt men sen när vi ska måla så kommer jag att få göra om allt som jag då inte vill.
Mamma blev till och med imponerad över att det var så städat, det är mkt finare nu än vad det brukar vara xD.

Jag har redan bestämmt vad jag ska spara pengar till efter gränalund, jag ska spara till en lampa jag kan ha vid soffan och så ska jag spara till en liten krokig fåtölj som gungar.. Jag håller på och försöker leta efter en sån fåtölj men det enda som finns nu är typ bara sånna  men med högtalare och mp3 spelare.. Man borde ju vilja ha en sån men inte jag, jag vill ha en vanlig som inte har en massa finesser, den ska bara vara som en mindre stol. Som är skönare förståss.                    

Försenatt

Jag skulle ha satt in det där med lets dance tidigare så tänk inte på att det kom lite sent.. -.-'


Lets Dance

Jag fattar inte att Laila och Tobias inte vann Lets dance 2009.. Dom har vart bäst enda från början om man frågar mig.. Och Morgan, han åkte ut innan finalen :O.... Svenska folket röstar jämt konstigt.. Som på melodifestivalen, Ugglas vann :S.. Jag tycker att Lailas showdans var hur bra som helst och liknade en liten berättelse om arn.. Tycker jag.. Magnus och Annikas showdans var också bra men mera rolig och det var också som en liten berättelse om Djungelboken..                                             

Glad Påsk!

Glad påsk allihoppa, hoppas ni får en rolig och varm påsk med glädje och mkt godis :).. Jag har redan fått ett ägg idag och får nog flera imorron av "Påskharen".
Jag har inte gjort så mkt under påsken för jag har gjort om mitt rum...
Jag har inte så mkt att säga så..
Glad Påsk!                                                                                              

RSS 2.0