5 dagar kvar

Jagah, nu är det bara 5 agar kvart tills skolan börjar igen, Det kommer nog bli rätt jobbigt men smtiigt kul att träffa alla igen. Det som kommer bli jobbigast är väl att kliva upp på morgonen. men man får väl vänja sig... det som kommer bli roligast är att träffa alla kompisar och att inte vara så lat längre. men kommer samtidigt att att var ajobbigt att inte kunna vara uppe så längre förrutom på helgerna och att man kommer få sitta och göa läxor.. jag längtar lite till skolan me samtidigt inte. men ja, vad kan man göra.. kommer få stå ut tills det blir nått lov igen..

men ska försöka lära mig lite om bloggen nu.

hejdå

<3                                                            

                                                                  


Twilight

Jag längtar värkligen tills nästa Tvilight kommer ut, "New Moon". Den kommer säkert att äga. Ettan är super bra. Om det är nån som inte har sett den och gillar filmer med smänning så rekomederar jag den! Den äger sönder dom fkästa filmer!. Jag älskar den, Det handlar om en tjej som heter Isabelle "Bella". Hennes föreldrar är skillda och hennes mamma och hennes man Philip ska ut och resa, Bella vill inte följa med så hon bästemmer sig för att bo hos hennes pappa istället. När hon börjar i skolan så tkr nästan alla att hon är perfect. Den enda som inte är besatt av henne är "Edward".. En varulvs-människa. Ingen vet om att han och hans fmilj inte är mänskliga, Bella gillar Edward och hon får sitta bredvid honom på en letion och han håller för munnen för att han känner lukten av hee och om han lutar så kommer han att bita henne.

Bärettar inge mer men den äger, jag lovar!!! :D

Den finns även på bok och på cd-bok! :D


Deet var nog allt för mig, hejdå!

<3


Tv

Nu sitter jag här och tittar på tv. Rätt skönt att inte göra så mkt, Ska försöks lägga in lite mera saker på bloggen :D..

<3

The Studio

Jaha, då har man varit och blivit lite fotograferad då. :)       
Jag och mamma var och knäppte kort i Stockholm och fick lite bra kort! :D....
Jag vart rätt nöjd med dom flesta så ni kan få se några bilder på mig. ;) 

                             

Zelma borta!

Nu har Zelma typ "rymt", hon har varit borta sen i Måndags tror vi, (Om inte längre).. Jag vill att om ni skulle se henne, ring mig eller iaf kontakta mig på nått sett!!!! :'''(


SAKNAR ZELMA!!!!<333333333                                                 

Klant!

Jaha, då har mam brytit nyckelbenet då.

Det kan man kalla klantigt.. .

Jag cyklade och pratade i telefon och skulle växla och så typ vred sig styret och jag föll av cykeln.. Jag reste mig upp och drog hem cykeln, typ alla tyckte att jag inte skulle tagit med cykeln och ringt nån, men men, man är som man är.

Fick åka ambulans in till akuten i uppsala och va där typ 15-20 min, sen fick jag åka hem, x).. Nu ska jag ha ett typ band runt armbågen och armen i ca två veckor, tills skolan börjar,, tur bara att det var vänster arm som jag gjorde illa mig på. hoppas bara att jag kommer kunna ta av bandet tills skolan, vill inte ha bandet i skolan. :(

Men byebye!  // KLANTEN<33

RSS 2.0